UUDEN AJAN IT-PALVELUTALO

IT4B on uuden ajan IT-palvelutalo joka tarjoaa asiakkailleen modernit ja monipuoliset ICT-palvelut. Palvelukokonaisuutemme pitää sisällään tulostus-, palvelin-, laite- ja ohjelmistoratkaisut sekä kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut. Henkilökuntamme koostuu vahvoista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus tarjottavista palveluista sekä pitkäaikaisista asiakassuhteista. Johtoajatuksenamme on tarjota asiakkaille erinomainen palvelukokemus ja laadukasta ihmisläheistä palvelua.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset PK-yritykset. Tavoitteenamme on tehdä hankalista IT-tuotteista helppoja ja ymmärrettäviä palveluita hyvällä fiiliksellä.

IT4B on osa Praecom -konsernia, jonka liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella noin 6 miljoonaa euroa. Konserni työllistää tällä hetkellä n. 20 henkilöä. Konserni koostuu kahdesta liiketoimintayhtiöstä, Praecom Oy ja IT4B Oy.

Praecom Group lukuina.

Praecom Group lukuina.

Mistä kaikki alkoi

Olipa kerran kokenut yrittäjä, joka ATK- ja kopiokonealalla toimivana halusi nuorentaa yrityksensä työntekijäjoukkoa palkkaamalla joukon X-sukupolven kasvatteja. Muutaman vuoden sisällä hän antoi mahdollisuuden useammalle nuorelle tulokkaalle päästä B2B -liiketoiminnan pariin ja kokeilla siipiään.

Osa tästä joukosta hakeutui tästä yrittäjäopistosta muualle töihin, mutta valiojoukoksi noussut osaava porukka jatkoi sitkeästi ja ahkerasti ja löysi paikkansa liike-elämässä ja yhtiössä. Yhdessä tekemisen kautta syntyi keskinäinen luottamus ja kunnioitus toisten tekemistä ja osaamista kohtaan.

Joukkoon liittyi vuosien varrella samalla ajatusmaailmalla kulkevia pelureita ja taisi siinä samalla elämänkokemustakin karttua. Vuodet vierivät, miehet kasvoivat aikuisiksi ja taisi siinä osaaminenkin kehittyä. Tiet veivät erilleen, mutta kaikki tavalla tai toisin jatkoivat IT-alalla. Kokenut yrittäjä myi elämäntyönsä osaksi isompaa konsernia ja jatkoi yrittäjäuraansa nykyaikaisena taulukauppiaana.

Aki Stolt, Marko Helén, Mika Savolainen, Vesa Eskola ja Miika Liljedahl

Aki Stolt, Marko Helén, Mika Savolainen, Vesa Eskola ja Miika Liljedahl

Yhteinen haave elää

Haave yhteisestä yrityksestä kuitenkin eli. Tästä haaveesta syntyi IT4B Patrners Oy (IT4B, IT4Business), jonka nimi viittaa kaikkien perustajien henkilötyöhistoriaan ja samalla kertoo mitä ja kenelle. Alusta asti toimintamme kantavana ajatuksena on tehdä maailmanluokan tekoja yhteisellä arvopohjalla, jonka kantavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, ammattitaito, avoimuus ja hyvä fiilis.

Tulemme pitämään kiinni jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen päämäärästä ja lupaamme tarjota palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään parempaa liiketoimintaa. Kiitämme nykyaikaista taulukauppiasta vuosia kestäneestä hiljaisesta valmennuksesta, jonka lähtökohtana on ollut ihmisiin luottaminen, jatkuva valmentaminen ja lupa tehdä myös virheitä.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä, jos henkilökunta ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Siksi hyvä fiilis ja henkilöstön hyvinvointi on meillä yksi kantavista arvoista. Näistä arvoista me työnantajina tulemme pitämään kiinni myös uusia osaajia palkatessamme.

IT4B Partners Oy:n johto