IT4B partners oy

HÄMEENLINNA
Kutalantie 2
13210 Hämeenlinna

Vaihde:
p. +358 201 640 200

Service Desk
p. +358 600 17670

email Service Desk
servicedesk@it4b.fi

VANTAA
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

Avoinna:
ma - pe 8.00 - 16.00

email myynti:
myynti@it4b.fi

email henkilöt
etunimi.sukunimi@it4b.fi
• arkisin klo 8:00 – 16:00: 0,08 €/min + pvm/

Laskutuksen tiedustelut
invoices@it4b.fi

Verkkolaskutusosoite:
003727341649

Välittäjän tunnus:
003721291126

Operaattori:
Maventa

Y-tunnus
2734164-9

 


vastuuhenkilöt

Marko Helén

Markon vastuualueena on IT-palveluiden laaja kirjo pilvestä tabletteihin ja lähituesta ulkoistuksiin. Ensimmäisen tietokoneensa Marko myi jo Pentium -aikakaudella ja nykyään suhtautuminen tietotekniikkaa kohtaan linkittyykin enemmän asiakkaiden liiketoiminnan kautta. IT-palvelut ja niiden lisäarvo asiakkaille on sydäntä lähellä ja erikoisuutena on nähdä asiat asiakkaan kannalta ja puolesta.

Tällä Tawast Golfin kapteenilla ja golfin puoliammattilaisella on takana pitkä kokemus golfin saloista ja "händärikin" plussan puolella. ”Helgen” löytää kesällä viheriöiltä ja talvella kaukalosta HC Lampun riveistä luutimasta vasempana pakkina.

p. +358 20 120 3301

 
p. +358 (0)201 203 301

Mika Savolainen

index_2.jpg

Mika vastaa tulostuksenhallintapalveluista. Kokemusta alalta on jo niiltä ajoilta kun laitteita kutsuttiin vielä kopiokoneiksi, asiakkaisiin sitoutuminen on Mikalle tärkeää. Teknologian murroksessa ”Savo” on ollut mukana innolla ja nähnyt maailmaa muutamankin päämiehen lasien läpi. Vahvuuksina on tavoiteorientoituneisuus, kilpailuhenkisyys ja pettämätön pelisilmä, siksi jatkuvasti muuttuva pelikenttä tuntuu omalta.

Toisena ammattina tällä Toshiba -miehellä on SM-tason sähly. Tampereen Classicin puolustajalla onkin plakkarissa kaksi miesten maailmanmestaruutta.

p. +358 20 120 3302


Miika Liljedahl

Miika on IT4B:n ja konsernin emoyhtiön Praecom Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Miikan tehtävänä on pitää konsernin liiketoiminnan suunta selvänä henkilökunnalle ja asiakkaille, vaikka se välillä tarkoittaakin "vetelemistä isommalla pensselillä".

B2B -myynnistä kokemusta löytyy jo 90-luvulta ja yrittäjänä maailman kuva on avartunut vuodesta 2007. Tämä henkeen ja vereen myyntihenkinen sarjayrittäjä pitää kontaktit kuumina ja lähellä. Vahvimpana osa-alueena on puhua it:n tuomista kilpailueduista ja mahdollisuuksista liiketoiminnan johdon ja muiden yrittäjien kanssa. 

Miika on moottoriurheilusuvusta ja vapaa-aikana hurahtanut moottorilla kuin moottorilla liikkuviin vehkeisiin ja HC Lampussa kiekkoiluun.

p. +358 20 164 0201

 
MiikaL.jpg

Vesa Eskola

Vesan ja tiiminsä vastuulla on tulostuspalveluiden tuki, ylläpitopalvelut ja asiakasyhteydet. Ensimmäisen paperia ulos tuottavan laitteensa Vesa huolsi silloin kun muut olivat vielä tarhassa potkuhousuissa. Vesa on sanansa mittainen mies, luotettava kuin aarnihonka, eikä koskaan jätä hommia puolitiehen. Vesalle on kunnia-asia varmistaa, että toimitetut ratkaisut otetaan tehokäyttöön.

Maailman ja palveluiden kehittyessä onkin Vesan työsarka nykyään enemmän työnkulkujen ja tietoturvan parissa kuin ruuvari kädessä. Vapaa-aikana tämä Eteläisten mies tykkää suunnistaa metsissä ja mannuilla. 

p. +358 20 120 3304

 
index_3.jpg

Aki Stolt

Aki vastaa IT4B:n ja Praecom -konsernin palveluiden ja yhtiön oman konesalin jatkuvasta kehittämisestä. Tämä elämäänsä seitsemän vuoden periodeissa elävä palveluiden arkkitehti on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt työurallaan toimia mm. ammattilumilautailijana ja sähköasentajana ennen päätymistä nykyiseen unelma-ammattiinsa.

Aikaisemmin Aki katsoi maailmaa teknologian näkökulmasta, mutta nykyään toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja tavoitteet. Vahvimmillaan Aki on silloin kun mahdottomasta pitää taikoa mahdollista ja tehdä se vielä moderneilla ja ketterillä toimintamalleilla.

Aki on harrastanut tosissaan ja hyvällä menestyksellä rullalautailua, lumilautailua, jääkiekkoa maalissa ja golffia. Tänä päivänä aika kuluu brassijujutsun pauloissa, jossa riittää vielä opittavaa ja mustelmia joita ottaa.

p. +358 20 164 0207

 
index_4.jpg

Vesa Rontu

Vesa on kotoisin Hämeenlinnasta ja on harrastanut Golfia lähestulkoon koko ikänsä.

Työelämässä Vesa on aiemmin ollut teleoperaattori Ainan palveluksessa 12 vuotta ja tuli IT-alalle it.Hämeenlinnan palvelukseen parisen vuotta sitten.

Nyt Vesa toimii IT4B:n aluepäällikkönä ja vastaa Hämeenlinnan toimipisteen toiminnasta ja arjen pyörittämisestä. Vesa mainitsee motokseen aidon halun auttaa asiakasta kaikin keinoin.

 

p. +358 20 120 3306

index_5.jpg

Jussi Korvakangas

Jussi kehittää asiakkaiden IT-ympäristöä IT4B:n koko palvelurepun voimin. IT-maailmaan Jussi päätyi urheiluliikkeen myymäläpäällikön tehtävistä, jotka antoivat hänelle eväät jämptiin vastuunkantoon sekä asiakaskohtaamisiin. IT4B:n vetovoimana Jussille toimi IT4B:n yrityskulttuuri ja reilu mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi.

Jussi on parhaimmillaan asiakasrajapinnassa, jossa hänellä on aito halu kehittää aidosti asiakkaan liiketoimintaa ja asettua asiakkaan saappaisiin. Helposti lähestyttävyys ja kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ovat Jussin ehdottomia vahvuuksia.

Jussin tausta on jääkiekossa ja sittemmin mahdollisuudet kehittyä IT-palveluiden osaajana ovat vieneet mukanaan. Jääkiekon puolelta Jussi on ottanut mukaansa voitonnälän ja mentaliteetin kehittyä joka päivä. Jussin voit bongata vapaa-ajalla kiekkoaskista Valkeakosken Ahmojen riveistä tai golfviheriöltä.

p. +358 44 987 2628

IT4B-kuvia_800px-3.jpg