työasemat palveluna

Marko Helén, p. 040 480 8125

Marko Helén, p. 040 480 8125

Tarjoamme yrityksen työasemat kustannustehokkaasti helposti käyttöönotettavana ja laajasti skaalautuvana palveluna. Työasemapalvelut yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla helpottaa budjetointia ja kulujen hallintaa yrityksessäsi. Toimitamme kannettavat tai pöytämalliset tietokoneet yritykselle aina tarpeen mukaan. Työasemapalvelu sisältää sopimuksen mukaan yrityksen työasemat ja niille kattavat tuki-, ylläpito- ja valvontapalvelut.

Oma työasema on tietotyöläisen tärkein työkalu. Työasema palveluna -konseptimme tarkoituksena on pitää huolta, että työntekijöilläsi on aina toimivat ja käyttöön sopivat työasemat käytössään. Työasemien elinkaari vaihtelee monesti käyttäjän mukaan, joten on tärkeää, että työaseman vaihto uuteen sujuu jouhevasti. Mikäli työasema on elinkaarensa päässä, huolehdimme laitteen vaihtamisesta uuteen sisältäen tarvittavat esiasennukset.

Työaseman valinta

Asiantuntijamme lähtee työasemien kartoituksessa liikkeelle siitä, että työasema on käyttötarkoitukseen sopiva. Käymme läpi millaisia työasemia ja ohjelmia käyttäjillä on tällä hetkellä käytössä. Parhaimmillaan työasemien hankinta mietitään käyttäjäryhmäkohtaisesti tai jopa käyttäjäkohtaisesti, jolloin jokaisella käyttäjällä on sellainen työasema, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla työntekoa.

Tärkeitä asioita työaseman valinnassa sopivan tietokoneen lisäksi käyttäjälle voivat olla esimerkiksi erilliset numeronäppäimistöt, näytönsuojakalvot, lisänäytöt, telakat, hiiret, kuljetuslaukut ja kuulokkeet. Pidämme huolta, että työntekijöilläsi on oikeat työvälineet ja kaikki tarvittava on saatavilla meidän kauttamme.

Asiakastuki ja valvonta

Oikein suoritettu ylläpito alentaa myös pitkällä aikavälillä ylläpito- ja korjaustöihin kuluvaa aikaa sekä kustannuksia. Service Desk -palvelun avulla voit kääntyä puoleemme kaikissa työasemaan liittyvissä haasteissa. Voit valita Service Desk -palvelutason kolmesta eri vaihtoehdosta.

Lähiverkko palveluna takaa toimintakatkottomuuden

Mikäli olet hankkinut meiltä Lähiverkko-palvelun, pystymme seuraamaan reaaliaikaisesti verkossa olevia työasemia. Tämä auttaa meitä ennakoimaan tarpeitanne työaseman päivittämiseen. Näemme esimerkiksi, jos käyttäjän kovalevy rupeaa olemaan täynnä, ja pystymme tekemään ehdotuksen asian korjaamisesta ennakoivasti. Kaikki lähiverkon piirissä olevat laitteet voidaan lisätä seurantaan. Mikäli lähiverkkoa ei ole hankittu meiltä palveluna, reagoimme käyttäjien lähettämiin tukipyyntöihin.

 
Tulostaminen palveluna

Tulostaminen palveluna

Lähiverkko palveluna

Lähiverkko palveluna

Service Desk

Service Desk