Tulostaminen palveluna

Mika Savolainen, p. 040 480 8060

Mika Savolainen, p. 040 480 8060

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme asiakaskohtaisesti hallitut tulostusratkaisut asiakkaidemme tavoitteiden tukemiseksi. Tuottamamme tulostuspalvelu täyttä vaativammankin asiakkaamme tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Vastaamme aina toimittamastamme tulostusratkaisusta kokonaisvaltaisesti ja viritämme tulostusratkaisun helppokäyttöiseksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Tulostuspalvelumme mahdollistaa helposti budjetoitavan hankinnan, saat tulostamiseen tarvittavat laitteet ja ohjelmistot yhdellä kuukausihinnalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme tulostusratkaisuja, jotka ovat helppoja ymmärtää ja ottaa käyttöön. Lähdemme jokaisen tulostusratkaisun kehittämisessä siitä, että asiakkaamme säästää palvelumme avulla aikaa ja rahaa.

Tulostuspalveluumme sisältyy valitsemasi Service Desk -palvelutaso, jolloin saat ongelmatilanteessa avun välittömästi ja toimintakatkoksia ei pääse syntymään. Voit valita Service Desk -palvelun kolmesta eri tasosta. Tutut Service Desk -asiantuntijat puhelimen toisessa päässä auttavat ongelmatilanteen tullessa eteen.

CloudConnect -pilvipalvelun avulla Service Deskimme saa ilmoituksen laitteeseen liittyvistä vikatilanteista. Pilvipalvelun avulla pystymme havaitsemaan ongelman mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja lyhentämään vikatilanteen aiheuttamaa mahdollista toimintakatkosta. Pilvipalvelun avulla pystymme myös muuttamaan laitteen asetuksia, tekemään päivityksiä ja raportoimaan vikatilanteista. CloudConnect -pilvipalvelu on osa Tulostaminen palveluna -konseptiamme.

 
 

IT4B tulostusratkaisut erilaisiin tarpeisiin:

Tulostaminen ja siihen liittyvä teknologia on harpannut paljon eteenpäin ja tänä päivänä on olemassa paljon liiketoimintaa tehostavia tulostusratkaisuja, jotka voivat auttaa juuri sinun yritystäsi tekemään työtä tehokkaammin ja turvallisemmin.

Turvatulostaminen

IT4B tarjoaa PaperCut MF -turvatulostuspalvelua. Turvatulostamisen ajatuksena on seurata käyttäjäkohtaisesti tulostamisen volyymia, varmistaa että tulostettavat dokumentit pysyvät turvassa ja vähentää paperinkulutusta.

Turvatulostamisen tavoitteena asiakkaillamme on esimerkiksi tulostamisen kustannussäästöt, hiilijalanjäljen pienentäminen ja luottamuksellisten dokumenttien turvallinen tulostaminen.

Turvatulostaminen toimii yksinkertaisesti niin, että laite ei tulosta dokumenttia ennen kuin käyttäjä on käynyt kirjaamassa itsensä tulostimeen esimerkiksi NFC-teknologian avulla. Follow me -toiminnon avulla käyttäjä voi tulostaa dokumentin mistä tahansa yrityksen tulostimesta toimipisteestä riippumatta.

Tunnistautumistavoiksi on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Turvatulostaminen ei hankaloita tai hidasta työtä, koska käyttäjäkirjautuminen laitteelle tapahtuu sekunneissa.

PaperCut tekee myös skannauksesta helpompaa. Pystyt skannaamaan asiakirjat PaperCutin avulla esimerkiksi Google Driveen, OneDriveen ja Dropboxiin. PaperCut tukee myös tekstintunnistusta, jolloin skannatuista tiedostoista voidaan tunnistaa tekstiä.

Mobiilitulostaminen

IT4B:n tulostuspalvelu taipuu myös mobiilitulostamiseen Androidilla ja iOS:lla. Mobiilitulostamisen avulla pystyt tulostamaan nopeasti tarvittavat dokumentit ilman tietokonetta. Moderni mobiilitulostaminen on tietoturvallista: asiakirja ei tulostu ennen kuin tulosteen oikea vastaanottaja vapauttaa itse sen henkilökohtaisesti tulostettavaksi.

Painokelpoiset tulostusratkaisut

Haluatko tuottaa painokelpoista jälkeä esimerkiksi markkinointimateriaaleihin tai kuvastoihin? IT4B tarjoaa vaatimustesi mukaiset laitteet.

Suurkuvatulostaminen ja suurkuvaskannaus

Tarve suurkuvatulostamiseen? IT4B tarjoaa markkinoiden parhaat suurkuvatulostamisen ratkaisut HP:lta.

A2 – A0 kokoisten dokumenttien sähköistäminen onnistuu suurkuvaskannaukseen suunnatuilla laitteilla. Pystyt skannausvaiheessa määrittelemään, haluatko skannata koko dokumentin tai vain osan siitä.

Lähiverkko palveluna takaa toimintakatkottomuuden 

Tulostamiseen liittyvät toimintakatkokset liittyvät toisinaan verkko-ongelmiin. Mikäli olet hankkinut meiltä Lähiverkko-palvelun, pystymme havaitsemaan myös verkosta johtuvat tulostamisongelmat etänä.

Hallitun tulostuspalvelun etuja

  • lisää tuottavuutta, ulkoistamalla tulostuspalveluiden hallinnan meille,
    henkilöstö voi keskittyä olennaiseen

  • tulostustoimintojen helppous ja varmuus

  • tulostuskustannusten hallinta ja tulostamisen piilokustannusten eliminointi

  • toiminnan jatkuva optimointi, raportointi ja kehittäminen

  • tehokas ja ammattitaitoinen huolto

  • ennakoiva huolto ja ylläpito sekä automaattiset tarviketilaukset ja toimitukset

  • etähallinta, etä- ja lähituki, opastus ja käyttökoulutus

 
Työasemat palveluna

Työasemat palveluna

Lähiverkko palveluna

Lähiverkko palveluna

Service Desk

Service Desk