Toshibalta on tullut mallistoon 12 uutta väri- ja mustavalkomonitoimilaitetta. Kaikkiin mallisarjoihin sisältyy paljon uutta teknologiaa ja laitteiden edistyneillä toiminnoilla ne on helppo mukauttaa kaikkiin työskentely-ympäristöihin.

Mainio esimerkki tästä on 22,9 cm:n (9 tuuman) käyttöliittymä, joka toimii tableteista tutulla tavalla. Monitoimilaitteen käyttö on yhtä helppoa ja sujuvaa kuin mobiililaitteen käyttö ja kaikki toiminnot ovat helposti saavutettavissa. Käyttöliittymän taustakuvan tai kuvakkeet voi vaihtaa, sekä käyttöliittymän voi mukauttaa läpikotaisemmin esimerkiksi määrittämällä pikanäppäimiä monimutkaisten työnkulkujen käynnistämiseebn.

”Tiedämme, että jokaisella toimialalla on yksilölliset vaatimuksensa työnkuluille, joten olemme kehittäneet äärimmäisen joustavia järjestelmiä asiakkaitamme varten”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Uusiin malleihin voidaan asentaa myös uusi mainio syöttölaite, jonka kapasiteetti on muhkeat 300 arkkia. Sillä voidaan tehdä kaksipuolisia skannauksia jopa 240 kuvapintaa minuutissa.

Kaikkien sarjojen vakiotoimintoja ovat tulostus, skannaus ja kopiointi. Faksaus, tekstintunnistava skannaus ja sisäinen follow me-toiminto ovat saatavina lisävarusteina. Monitoimilaitteet tukevat myös nykyaikaisia pilvipalveluita ja mobiilitulostusta.

”Nämä kaksitoista uutta mallia konkretisoivat Toshiban Together Information -vision ja toimivat räätälöityinä ja kustannustehokkaina asiakirjanhallintaratkaisuina”, korostaa Tanska.

Toshiban jatkuva sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen näkyy myös näissä uusissa malleissa. Alhaisempi energiankulutus ja edistyneet energiansäästötoiminnot auttavat säästämään arvokkaita luonnonvaroja. Monitoimilaitteet noudattavat myös johtavia ympäristönsuojeluohjelmia ja -standardeja, kuten ENERGY STAR® ja Blue Angel.