Valkeakoskelainen Metritiski Oy on kuin kapellimestari työssään. Se ohjaa toimia projektin keskiössä ja saa joukon ammattilaisia soittamaan kauniisti yhteen. Sellaista on kokonaisprojektointi, kun remontoidaan, kalustetaan, saneerataan ja sisustetaan julkisia tiloja. Tilaaja kuulee vain hienosti soivan sävellyksen eli saa juuri haluamansa laisen uudistetun toimitilan.

Metritiskin projektit ovat tarkkaan aikataulutettuja, hektisiä, eikä missään passaa lipsua. 

    – Langat on pidettävä käsissä varmalla otteella, jotta useat toimijat antavat työpanoksensa oikea-aikaisesti ja oikeassa järjestyksessä, toimitusjohtaja Pekka Ahava kertoo.

Metritiskin tyypilliseen orkesteriin kuuluu työn tilaaja, suunnittelija, varsinaiset työn tekijät ja alihankkijat oman henkilöstön lisäksi. Tällaisessa joukossa on tiedon kuljettava ja korvat pidettävä höröllä. 

    – Ihan kuten meidän asiakkaamme arvostavat meitä hyvästä hinta–laatu-suhteesta, aikataulussa pysymisestä ja toimitusvarmuudesta, mekin arvostamme näitä samoja asioita omissa yhteistyökumppaneissamme. 

IT4B Mika Savolainen, Metritiski Pekka Ahava

IT4B Mika Savolainen, Metritiski Pekka Ahava

Ahavan mukaan It4b:n antama palvelu on tärkeä tukitoimi, jotta omat hommat eivät töki. 

    – It4b on osa meidän toimintavarmuuttamme: omien asiakkaidemme ei tarvitse odottaa, koskapa meidän ei tarvitse käyttää päivittäistä aikaamme ICT-asioista murehtimiseen. 

It4b:ssä toimivat henkilöt ovat tuttuja jo 15 vuoden ajalta. Kyselevät sopivasti Metritiskiltä, että miten menee, ja palvelulla on aidosti kasvot, sillä paikan päällekin tullaan.

    – Heissä on kovaa ammattitaitoa. Aina on hommat menneet niin kuin on haluttu. Kiitos ja tsemppiä! Ahava toivottaa.

Metritiski Oy on koko Suomen alueella toimiva julkisten tilojen rakentamiseen, kalustamiseen ja sisustamiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yritys on toiminut vuodesta 1994 ja sillä on oma puusepäntehdas Valkeakoskella. Henkilökuntaa on 25 ja tiiviissä yhteistyössä toimivia kumppaneita saman verran. 

Metritiski Oy:lle toteutettiin kokonaisvaltainen tulostus- ja skannausjärjestelmä. Laitteiden toimivuuden takaa etäseuranta pilvipalvelimen kautta. Etäseurannan ansioista laitteiden käyttöasetta pystytään parantamaan ja tulostusympäristöä kehittämään tarpeiden muuttuessa. Tehdyllä ratkaisulla ja tukipalvelulla Metritiski voi keskittyä entistäkin paremmin omien asiakkaidensa palvelemiseen ja tinkimättömän laadun tuottamiseen.

Metritiski nettisivut