Teen työni siellä, missä olen

Henkilöstöpalvelualan asiantuntija ja yrittäjä Harri Uotila ei väitä olevansa IT-alan osaaja.

    – Kyllä työ ja elämä helpottuu, kun asiantuntijat hoitavat tekniikkapuolen. Minä saan keskittyä omaan työhöni – missä kulloinkin olen. Kaikki työhöni liittyvä on yhtä lähellä kuin tietokoneeni, hän iloitsee. 

Toimistosidonnaisuuden poistuminen työn tekemisestä on yksi Uotilan suurista ilon aiheista. Joskus työn vaativuuden kannalta on nopeinta ja tehokkainta tehdä muualla kuin varsinaisella työpaikalla ja siihen yhteistyö IT4B:n kanssa on luonut mahdollisuuden. Asiakkaan luona käydessäkään ei olla tietokatveessa. Kotona voi jatkaa tarvittaessa työpäivää tai muuallakin tilanteen mukaan. Eri ihmistyyppien tapa tehdä töitä tehokkaasti vaihtelee ja moni työ on sopiva etätyöhön.  

    – Saamamme palvelu on todella kokonaisvaltaista. Nyt meillä on oikeat laitteet ja tulostimet, ne toimivat keskenään ja yhteydet pelaavat, mikä vapauttaa jokaisen työntekijän resurssit varsinaiseen, omaan työhön. 

Jokainen työntekijä on omanlaisensa mahdollisuus työnantajalle – niin myös asiakas on yksilöllinen, jonka mukaan palvelun on muotouduttava. Opteamille on tärkeää, että IT-tuki toimii ja se toimii mistä vain. Puhelimeen vastaa ihan oikea ihminen, eikä robotti, ilman pitkiä jonotusaikoja ja vaihtoehtojen näppäilyä. Läheisyyskin toimii etuna, jolloin aivan fyysisen IT-olkapään saa paikalle nopeasti. 

 Luottamus on syntynyt jo vuosien yhteistyön seurauksena, eikä sen huomaamiseen tarvita psykologisia testejä.

    – Kaikesta tuntee, että IT4B tekee työtä auttamisen, ei rahastamisen halusta. Ai, että palkkaisinko nämä kaverit itselleni, jos tulisi tilanne eteen. Henkilöstöpalvelualan ammattilaisena tottakai palkkaisin!

Opteam on työelämää vastuullisesti uudistava rekrytoinnin ammattilainen ja muuttuvan työelämän asiantuntija. Osaavien työntekijöiden hankinta, ammattitaidon ylläpitäminen sekä hyvinvointia työelämässä parantavat ratkaisut ovat esimerkkejä toiminnan painopistealueista. Opteam on paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju, joka perustettiin vuonna 1999. Suomessa sillä on 32 toimistoa, minkä lisäksi sillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä.

Opteamissä toteutettiin uudenlainen verkkopalvelu, jonka ansiosta järjestelmiä voidaan käyttää sujuvasti myös toimiston ulkopuolella. Palvelun avulla verkon seuranta ja raportointi on helpompaa ja tehokkaampaa. Mahdollisia ongelmia pystytään ratkomaan ennakoivasti.
Opteamin tulostusjärjestelmä räätälöitiin aidosti vastaamaan henkilöstön tarpeita. Automatisoitu ennakoiva huoltopalvelu pitää toiminnan keskeytyksettömänä ja tulosteiden laatu on aina hyvä. Lisäksi käyttöön otettiin uutena mahdollisuutena mobiili skannaus- ja tulostuspalvelu.

Opteam Hämeenlinna

Lataa case-esite täyttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.