Vesa Rontu liittyi joukkoomme

Vesa Rontu liittyi joukkoomme

Saimme Vesan mukaan iloiseen joukkoomme ja ken hänet tuntee, tietää saavansa aina hyvää palvelua vahvalla näkemyksellä ja kattavalla ammattitaidolla. 

Toshibalta 12 uutta monitoimilaitetta

Toshibalta 12 uutta monitoimilaitetta

Toshibalta on tullut mallistoon 12 uutta väri- ja mustavalkomonitoimilaitetta. Kaikkiin mallisarjoihin sisältyy paljon uutta teknologiaa ja laitteiden edistyneillä toiminnoilla ne on helppo mukauttaa kaikkiin työskentely-ympäristöihin.

Metritiski johtaa projektiorkesteria

Metritiski johtaa projektiorkesteria

Valkeakoskelainen Metritiski Oy on kuin kapellimestari työssään. Se ohjaa toimia projektin keskiössä ja saa joukon ammattilaisia soittamaan kauniisti yhteen. 

Käsi on avain moneen

Käsi on avain moneen

PalmSecure (TM) on Fujitsun kehittämä parempaa ja joustavampaa turvatasoa tarjoava biometrinen tunnistusratkaisu. Se tunnistaa käyttäjän kämmenen verisuoniston rakennekuvan perusteella tarkasti ja varmasti.

Toshiba eko-monitoimilaitteet

Toshiba eko-monitoimilaitteet

Toshiban kehittämän eko-monitoimilaitteen avulla tulostuspaperi voidaan pyyhkiä tyhjäksi ja käyttää uudelleen jopa viisi kertaa. Innovaation ansiosta on mahdollista vähentää paperin kulutusta toimistoissa jopa 80 %.

Esittelyssä asiakkaamme Kantaputki

Esittelyssä asiakkaamme Kantaputki

Kantaputki on ottanut jämäkän otteen Hämeenlinnan alueen kovasta kilpailusta. Alihankkijana toimimisen lisäksi se on kasvanut rohkeasti putkiurakointien pääurakoitsijaksi. Se pitää nyt itse lankoja käsissään monivaiheisissa ja monen liikkuvan osan projekteissa. Myös maantieteellisesti toiminta-aluetta on laajennettu pitkälle Hämeenlinnan rajojen ulkopuolelle. Yhteistyö ITB4:n kanssa helpottaa elämää kasvun ja kiireen keskellä.

Myös Kalustetukku luottaa IT4B:n ammattitaitoon

Myös Kalustetukku luottaa IT4B:n ammattitaitoon

Luottamukseen tarvitaan silmää nähdä ja korvaa kuulla asiakkaan tarve ja mieltymykset, sillä vaihtoehtoja on tarjolla lukuisina yhdistelminä. Toisaalta myyjän tulee pystyä kertomaan, mikä on käytännöllistä, mitä asiakas ehkä tietämättään tarvitsee ja kuinka tulevaisuus huomioidaan.

Opteam ja IT4B yhteistyöhön

Opteam ja IT4B yhteistyöhön

Työ on joskus kivempaa tehdä muualla kuin toimistopöydän ääressä. Tai tehokkaampaa. Tai nopeampaa, edullisempaa, vaivattomampaa. Mitä mieltä Opteamin Harri Uotila on etätyöstä ja IT4B:n paikallisesta etätuesta...

Tärkeä paperi hukassa?

Tärkeä paperi hukassa?

Toimistoissa on edelleen paljon asiakirjoja, sopimuksia ja muita dokumentteja, joita säilytetään paperisena mapeissa ja toimistojen pöydillä. Kaikista dokumenteista ei aina ole sähköisiä versiota. Tämä vaikeuttaa tietojen hakua ja on myös riski tietojen katoamiselle esimerkiksi tulipalon sattuessa. Paperiset dokumentit tulevat varmasti vielä säilymään rinnalla, mutta niistä halutaan kopiot paikkaan, jossa ne ovat helposti haettavissa ja turvassa...

Virtuaalinen tehotyöasema nostaa suorituskyvyn tähän päivään

Virtuaalinen tehotyöasema nostaa suorituskyvyn tähän päivään

Tehotyöasemat on perinteisesti hankittu niille pöydille, joiden ääressä työskentelevät raskaita ammattilaissoftia pyörittävät suunnittelijat ja mallintajat. Ohjelmat kehittyvät jatkuvasti ominaisuuksiltaan laajemmiksi ja samalla ohjelmia pyörittävältä raudalta vaaditaan enemmän tehoa. Jotta pöydille mahtuisi jatkossa muutakin kuin rautaa, yhä useammat yritykset ovat päätyneet fiksuun ratkaisuun: sijoitetaan koneet konesaliin ja käytetään niitä kevyemmillä päätelaitteilla, kuten kannettavilla tietokoneilla...

Apple Watch -voittaja arvottu

Apple Watch -voittaja arvottu

Avajaisten kunniaksi arvoimme Apple Watch -älykellon. Saimme valtavan määrän vastauksia kilpailuumme, mutta vain yksi voi olla voittaja.