Service Desk & IT Specialist

Toimintamme laajentuessa etsimme Service Desk & IT Spesialistia Hämeenlinnaan teknisiin IT- ja asiakaspalvelutehtäviin työskentelemään Service Desk -tiimissä.

Työtehtäviin kuuluvat palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille puhelimen, etähallinnan, sähköpostin avulla tai paikan päällä asiakkaan luona. Tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Olethan siis taitava ongelmanratkaisija ja kiinnostunut haastavistakin pulmatilanteista. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta kommunikoida asiakkaiden kanssa.

Tulet toimimaan tiimissä, joka antaa tukea yritysasiakkaille pääasiallisesti suomeksi, mutta tarvittaessa myös englanniksi. Mikäli pystyt kommunikoimaan myös ruotsiksi, katsomme sen eduksi.

Hakijalta odotamme:
- soveltuvaa IT-alan koulutusta tai alan opintoja
- kokemusta Windows-käyttöjärjestelmien asennuksista ja ongelmanratkonnasta
- kokemusta MS Office-tuoteperheen ja Outlook-ympäristön asennuksista ja ongelmanratkonnasta
- yleisiä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
- asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- valmiutta toimia kiiretilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
- hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
- valmiutta työskennellä myös paikan päällä yritysasiakkaiden luona
- matkustusvalmiutta

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen työympäristön
- mahdollisuuden saada monipuolista IT-alan työkokemusta
- kannustavan tiimin, jonka ryhmähenki on erinomainen

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostitse vaikka välittömästi, mutta viimeistään pe 8.9.2017 mennessä osoitteeseen: rekry@praecomgroup.fi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 28.8. ja ma 4.9. operatiivinen johtaja Juha Elonen, puh. +358 44 040 1692

 

IT4B Partners Oy
IT4B on uuden ajan IT-talo,  joka tarjoaa asiakkailleen modernit ja monipuoliset IT-palvelut. Palvelukokonaisuutemme pitää sisällään tulostus-, palvelin-, laite- ja ohjelmistoratkaisut sekä kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut. Henkilökuntamme koostuu vahvoista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus tarjottavista palveluista sekä pitkäaikaisista asiakassuhteista. Johtoajatuksenamme on tarjota asiakkaille erinomainen palvelukokemus ja laadukasta ihmisläheistä palvelua.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset PK-yritykset. Tavoitteenamme on tehdä hankalista IT-tuotteista helppoja ja ymmärrettäviä palveluita hyvällä fiiliksellä. IT4B on osa Praecom -konsernia, joka työllistää tällä hetkellä n. 20 henkilöä.